KAUTRICOM

0745/693557     0744-518.486office@kautricom.ro

Despre noi

Dupa o experienta personala de 8 ani a administratorului la o alta companie, acesta a infiintat in anul 1992 SC KAUTRICOM SRL. De-a lungul anilor firma si-a castigat un loc important in domeniul producerii si comercializarii articolelor tehnice din cauciuc bazandu-se pe urmatoarele principii:
 • • Calitate
 • • Promptitudine
 • • Flexibilitate pe nevoile clientilor

Toate acestea, in timp, au contribuit la mentinerea si marirea continua a numarului de clienti.

In decursul anilor, toate cele prezentate mai sus au fost apreciate prin numeroase distinctii si premii ce certifica in mod fiabil acest lucru.

Avantaje si beneficii:

 1. Calitate – In lumea afacerilor de astazi toate firmele ofera "calitate", insa acest lucru trebuie dovedit, dar mai ales GARANTAT. Deoarece noi avem deplina incredere in produsele noastre, oferim garantia maxima specifica gamei de produs.
 2. Rapiditate si promptitudine – Toate comenzile intra imediat in procesare. Daca produsul se afla pe stoc, acesta va fi livrat imediat. In cazul in care nu detinem produsul in stoc, luam toate masurile ca acel produs sa ajunga la beneficiar in cel mai scurt timp.
 3. Flexibilitate pe nevoile clientilor – Oferim o gama larga de produse, si in permanenta putem asimila produse noi pe baza unui model de referinta sau desen tehnic.
 4. Oferim certificate de garantie si declaratie de conformitate – Toate produsele noastre vor fi insotite de aceste documente.
 5. Cel mai bun raport calitate / pret – Firma noastra nu comercializeaza cele mai ieftine produse (deoarece s-ar face rabat la capitolul calitate), dar nici cele mai scumpe (care nu merita banii). Oferim ceea ce ne dorim cu totii, atunci cand achizitionam ceva: un produs competitiv si profesional.
 6. Simplu de comandat – Comanda se poate face prin email, fax sau chiar telefonic (cum va este mai usor). In plus se primeste un raspuns prompt imediat.
 7. Oricine poate comanda – Exista firme ce nu colaboreaza cu persone fizice. Firma noastra va fi incantata sa ofere produsele, atat persoanelor fizice cat si firmelor (indiferent de cantitate).
 8. Usor de platit – Orice produs poate fi achitat prin instrument de plata, in numerar (la sediul firmei) sau ramburs (pentru marfa livrata prin curier).
 9. Seriozitate si receptivitate – Fiecare client sau comanda va fi tratat(a) la fel indiferent de marimea / valoarea comenzii, chiar daca sunteti un vechi colaborator sau un potential client. Daca aveti o sugestie pentru imbunatatirea produselor si / sau serviciilor noastre vom fi incantati sa o auzim si vom incerca intr-un timp cat mai scurt sa o implementam.
  Nu ezitati sa folositi sugestii. Inseamna ca va pasa, iar acest lucru ne bucura!